Bun venit copilărie

Creştem şi ne maturizăm din ce în ce mai repede...uităm să ne trăim copilăria. Ne dorim „să fim mari”, să putem să facem unele lucruri care nu ni se permit atunci când suntem consideraţi a fi „copii”. Dar vin momente când ne dorim să ne întoarcem la copilărie, să fim alături de părinţi, fraţi şi surori, alături de bunici şi, mai ales, să avem timp doar pentru noi. Acest mic blog vine în ajutorul tuturor celor care sunt deja copii dar şi al celor care vor să fie din nou copii. Aici, vom învăţa cum să desenăm sau să pictăm, cum să modelăm în lut sau să coasem modele populare româneşti; vom citi snoave, poveşti sau pozne, toate realizate de artişti sau meşteri populari români. Alături vom avea un întreg colectiv al Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, colectiv ce doreşte să ajute copiii dar şi adulţii să descopere sau să redescopere tradiţiile şi meşteşugurile româneşti.

luni, 19 noiembrie 2012

Ajutor umanitar


Bună ziua, dragi prieteni și rezidenți ai Paradisului Verde,

În ultimii trei ani asociația noastră non-profit Asociația Family Services a ajutat Asociația Mia’s Children în diverse moduri. Mia Scarlat, fondatoarea asociației, este o româncă dedicată scopului de a face această lume mai bună. Ea realizează acest lucru primind orfanii și copiii din familiii extrem de sărace, având grijă de ei și educându-i ca pe proprii copii. În prezent are în grijă peste 36 de copii și 12 tineri pe care i-a crescut de când erau mici. Puteți afla mai multe informații pe aceste site-uri:


FSA - http://fsassociation.org/activity-reports/newsletters
Mia’s Blog - http://copiiimiei.wordpress.com

Toamna este anotimpul când familiile dau jos hainele de iarnă 
și pun hainele de vară la păstrare, lăsând deoparte pe cele de care nu mai au nevoie. De aceea am dori să vă rugăm să luați în considerare ideea de a dona copiilor și tinerilor de la Asociația Mia’s Children orice haine pe care nu le mai folosiți. Este o mare nevoie de îmbrăcăminte de toate mărimile, pentru copii și pentru adulți.

Ei au de asemenea nevoie de hrană. Ar aprecia enorm dacă a
ți avea posibilitatea de a dona alimente non perisabile precum orez, paste, mălai, fasole, linte, ulei, oțet, pastă de roșii, conserve de carne, pește și legume etc.

Am vrea să vă rugăm să NU dona
ți jucării, deoarece Asociația Mia’s Children primește deja foarte multe jucării.

Administra
ția Paradisului Verde a avut amabilitatea de ne acorda pentru 3-4 săptămâni disponibilitatea unei camere, unde puteți aduce hainele și alimentele. De acolo, le vom livra Asociației Mia’s Children din Satul Roșu.

Pentru orice alte întrebări vă pute
ți adresa d-nei Linda Avellino la adresa de e-mail: l.avellino@fsassociation.org sau la numărul de telefon 0724 149 818.

Vă mul
țumim pentru atenția acordată.

Toate cele bune,

Linda Avellino 
și Patricia Seara pentru Asociația Family Services

Linda Avellino
Coordonator de Proiect
Asociația Family Services
Tel. 0724 149 818

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu